cover.title

CONCURS 6 luni protectia muncii gratuit (SSM si PSI)

concurs protectia muncii


Protectia-muncii.org organizează un concurs în perioada 4 octombrie – 14 noiembrie 2017 prin care oferă 6 luni de asistență SSM și SU/PSI gratuit pentru firma care va câștiga concursul.

Pentru a participa la concurs, urmați pașii de mai jos:

 1. Dați LIKE paginii noastre de Facebook
 2. Dați SHARE PUBLIC pe pagina dumneavoastră de Facebook acestei postări
 3. Adăugați un COMMENT la postare, în care să specificați:
 • numărul de angajați al firmei;

 • domeniul de activitate;

 • orașul și zona în care se află punctele de lucru.

În urma comentariului adăgat postării veți primi de la noi un NUMĂR DE ORDINE printr-un mesaj privat, acesta fiind un număr unic pe care îl veți păstra până la extragerea finală și terminarea concursului.

Înscrierile se încheie la data de 14 noiembrie 2017, ora 23:59, iar extragerea finală și anunțarea câștigătorului vor avea loc a doua zi, pe data de 15 noiembrie 2017.

protectia muncii in santier concurs


Termeni și condiții:

 1. Personalul Protectia-muncii.org nu vă va solicita, în etapa de înscriere, alte detalii despre societate în afară de cele menționate mai sus (numărul de angajați, domeniul de activitate și orașul/zona în care se află punctele de lucru), acestea fiind obligatorii pentru a intra în concurs.
 2. Înscrierile se încheie la data de 14 noiembrie 2017, ora 23:59. După această dată, înscrierile nu vor mai fi validate.
 3. Pe data de 15 noiembrie 2017, câștigătorul va fi extras utilizând platforma random.org. Extragerea va fi filmată și postată pe pagina noastră de Facebook.
 4. Persoanele înscrise în concurs nu trebuie să fie neapărat administratori ai societăților comerciale pe care le înscriu.
 5. O persoană poate înscrie maxim două societăți comerciale diferite în concurs. Pentru a înscrie două societăți, trebuie să adauge două comentarii diferite la postarea noastră de pe Facebook.
 6. O societate comercială nu poate fi înscrisă de mai multe ori în concurs.
 7. Pentru a putea intra în concurs societatea trebuie să aibă punctele de lucru în București sau în județul Ilfov și nu poate să aibă mai mult de două puncte de lucru.
 8. O persoană se poate retrage oricând din concurs, printr-un mesaj trimis pe pagina noastră de Facebook.
 9. Asistența SSM și PSI se va efectua în baza unui contract încheiat între cele două părți (Protectia-muncii.org și societatea comercială câștigătoare), primele 6 luni de abonament fiind GRATUITE. După cele 6 luni, contractul se va continua la un preț negociat între cele două părți sau se va încheia cu acordul ambelor părți.
 10. Periodicitatea cu care se va efectua asistența SSM și PSI va fi în conformitate cu legislația în vigoare, fie lunar, fie trimestrial.

Dacă nu doriți să participați la concurs însă doriți o ofertă personalizată, dati click pe link-ul de mai jos.