cover.title

Filmul german care te pune pe gânduri a castigat Premiul pentru film dedicat locurilor de munca sanatoase din 2018

Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca (EU-OSHA) sustine premiul oferit de Festivalul International de Film si Documentar si de Animatie de la Leipzing (Germania) pentru filmul ”Marina”, dedicat locurilor de munca sanatoase.

”Marina” de Julia Roesler, este filmul care a reusit sa castige premiul pentru cel mai bun film pe o tema legata de munca. Pelicula se axeaza pe exploatarea femeilor care se muta din tarile de Europa de Est pentru a cauta de munca in sectorul serviciilor de ingrijire in Europa de Vest.

Marina film dedicat locurilor de munca sanatoase 2018

Filmul castigator spune povestea ingrijitoarei romance, care este izolata in Germania. Documentarul se axeaza in principal pe experientele lucratorilor, analizand diverse subiecte,situatii, precum si schimbarile economice si politice asupra muncii. Dar si riscurile de la locul de munca.

Filmul iese in evidenta prin: -sensibilizarea publicului cu privire la problemele din domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM) si situatiilor de urgenta (SU/PSI) -promovarea locurilor de munca sigure si sanatoase din lume

Cu aceasta ocazie amintim angajatoriilor cat de important este ca personalul de la locul de munca sa fie unul instruit in domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM), precum si a situatiilor de urgenta (PSI/SU), dar si sanatos. Pentru mai multe detalii privind securitatea si sanatatea in munca (SSM), dar si situatiilor de urgenta (SU/PSI) puteti sa ne contactati la adresa de e-mail office@protectia-muncii.org.

Sursa: OshaEuropa