Resurse Umane (HR)

Consultanta
Implementare
Administrare

Avand specialisti in domeniu resurselor umane de mai bine de 15 ani, oferim externalizarea urmatoarelor servicii:

Buget

consultanta in procesul de bugetare

Managementul carierei

organizarea de workshop-uri, teambuilding-uri, consultanta pentru stabilirea nevoilor de training si pentru realizarea planurilor de succesiune

Salarizare

pontaje, modificari de personal, concedii (odihna, medicale, fara plata, etc.), sporuri, retineri, calculul contributiilor, generarea contributiilor lunare (stat de salarii, declaratia D112, etc.)

Administrare personale

intocmirea completa a dosarelor de personal la angajare (contracte individuale de munca, incetare/modificare/suspendare, acte aditionale, etc.), transmiterea in REVISAL, reprezentarea in relatia cu ITM.

Recrutare si selectie

stabilirea profilului, evaluarea, selectia si intervievarea aplicantilor; asistenta in sustinerea interviurilor finale si inductia noilor angajati.

Managementul performantei

optimizarea procedurilor de lucru, crearea sistemului de management al performantei, evaluarea angajatilor si implementarea managementului schimbarii.

Audit si consultanta

audit al proceselor de resurse umane, SSM si PSI; diagnoza organizationala si elaborarea Regulamentelor de Ordine Interioara, Organizare si Functionare; realizarea de politici si proceduri de resurse umane.